WTJW '23 | Deelnemen als individu

Deelnemen als individu WTJW '23

Ontvang online leuke tips, tricks en weetjes om het wandelen op jouw werkdag zelf in de praktijk te brengen of organiseer een wandelactiviteit met anderen.

Doe mee als individu

Maak van wandelen een vast onderdeel van je werkdag! Doe mee als individu en ontvang online leuke tips, tricks en handvatten waarmee jij het wandelen op een werkdag in de praktijk kan brengen. Of ga een stap verder en activeer ook anderen. Organiseer op 6 april bijvoorbeeld zelf een leuke wandelactiviteit met een groep(je) op school, binnen de organisatie of in de thuiswerkomgeving. Wedstrijdje traplopen? Gezamenlijke lunchwandeling? Minimaal 10.000 stappen per dag? We delen alvast een aantal leuke ideeën, tips en beelden met je. Vergeet niet om je activiteit aan te melden.

Aanmelden

WTJW '23

Gedragsverandering begint bij bewustwording en dat is precies het doel van de WTJW-campagne. Of je nu als individu meedoet voor jezelf of als organisatie om werknemers op de werkvloer te activeren. Help mee en roep werkend Nederland op om dat zitten te onderbreken. Deel de berichten uit de toolkit op je social media, roep anderen op mee te doen of organiseer zelf een wandelactiviteit op 6 april. Vergeet niet om je eigen activiteit aan te melden!

Download toolkit

WinactieWTJW

Wie kent 'm niet? De beroemde stappenteller op je telefoon. Zet 'm aan, registreer hoeveel stappen jij per dag zet en deel een screenshot van het aantal stappen dat je heb gemaakt. Zo weet je precies hoeveel jij gewandeld hebt op een dag en met je inzending maak je kans op een Wandelnet-prijzenpakket! Dat kan via onderstaande button of naar wtjw@wandelnet.nl, meedoen kan van 1 t/m 13 april.

Stuur een screenshot

Een wandelactiviteit organiseren

Hoe jij invulling wil geven aan de Wandel Tijdens Je Werkdag '23 bepaal je helemaal zelf. Je kan het klein en persoonlijk aanpakken door de tips die we met je delen voor jezelf in de praktijk te brengen. Maar je kan het ook groter aanvliegen: roep anderen op om mee te doen of organiseer zelf een leuke wandelactiviteit op 6 april om buren, klasgenoten, collega's en/of relaties te activeren en samen in beweging te komen. We hebben alvast een aantal ideeën samengesteld. Heb jezelf een leuk idee? Voel je vrij en wat je ook doet: laat ons vooral weten wat, door je activiteit aan te melden via onderstaande overzichtskaart #wandeltijdensjewerkdag

wtjwwvisual3.png

Kick-off 6 april

De aanmeldprocedure voor de kick-off op 6 april in het Provinciehuis in Utrecht is gesloten. Bekijk het dagprogramma!

Aanmelden Aanmelden
wtjwvisual4.png

Communicatietoolkit

Als organisatie of individu communiceren over de WTJW '23? Download de online toolkit met visuals en teksten.

Download toolkit! Download toolkit!
wtjwvisual5.png

Activiteit organiseren

Een wandelactiviteit organiseren op 6 april '23? We helpen je graag op weg met leuke tips, vergeet je activiteit niet aan te melden!

Download tips! Download tips!

Estafettestokje in beweging

 1. Ontwerp zonder titel (14).png

  29 maart 2023 om 10:32 Wandelnet

  Estafettestokje in beweging: Directeur Corporate Communicatie a.s.r. Boudewijn van Uden

 2. Ontwerp zonder titel (13).png

  29 maart 2023 om 09:52 Wandelnet

  Estafettestokje in beweging: gedeputeerde Utrecht Arne Schaddelee

 3. Wandel Tijdens Je Werkdag 2022

  7 april 2022 om 16:44 Wandelnet

  Estafettestokje in beweging: Rotterdamse wethouder Judith Bokhove

 4. president-directeur marjan rintel.jpg

  9 juni 2021 om 09:51 Wandelnet

  Estafettestokje in beweging: president-directeur NS Marjan Rintel

Bekijk alle blogs

Blijf op de hoogte!

Eén keer per maand stuurt Wandelnet een nieuwsbrief. Daarin vind je wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen in Nederland. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?