WTJW '24 | Deelnemen als individu

Leuk dat je meedoet!

Je ontvangt leuke tips, tricks en weetjes om het wandelen op jouw werkdag in de praktijk te brengen.

'Uit je hoofd, in de benen'

Maak van wandelen een vast onderdeel van je werkdag! Als individu ontvang je na aanmelding online leuke tips, tricks en handvatten waarmee jij het wandelen op een werkdag in de praktijk kan brengen. Of ga een stap verder en activeer ook anderen. Organiseer op 4 april bijvoorbeeld een leuke wandelactiviteit met een groep(je) op school, binnen de organisatie of in de thuiswerkomgeving. Wedstrijdje traplopen? Gezamenlijke lunchwandeling? Minimaal 10.000 stappen? We delen alvast een aantal leuke ideeën, tips en beelden met je.
Vergeet niet je wandelactiviteit aan te melden!
#wandeltijdensjewerkdag

Download drukbestanden

Toolkit

Gedragsverandering begint bij bewustwording en dat is precies het doel van de WTJW-campagne. Of je nu als individu meedoet voor jezelf of als organisatie om werknemers op de werkvloer te activeren. Help mee en roep werkend Nederland op om dat zitten te onderbreken. Deel de berichten uit de toolkit, roep anderen op om mee te doen en organiseer een activiteit op 4 april.

Download toolkit

WinactieWTJW

Wie kent 'm niet? De beroemde stappenteller op je telefoon. Zet 'm aan, registreer hoeveel stappen jij per dag zet en deel een screenshot van het aantal stappen dat je heb gemaakt. Zo weet je precies hoeveel jij gewandeld hebt op een dag en met je inzending maak je kans op een Wandelnet-prijzenpakket! Dat kan via onderstaande button of naar wtjw@wandelnet.nl, meedoen kan van 1 t/m 10 april.

Stuur een screenshot

Deel je wandelactiviteit!

Hoe jij invulling wil geven aan de Wandel Tijdens Je Werkdag '24 bepaal je helemaal zelf. Je kan het klein en persoonlijk aanpakken door de tips die we met je delen voor jezelf in de praktijk te brengen. Maar je kan het ook groter aanvliegen, door anderen op te roepen. Laat ons vooral weten wat voor wandelactiviteit je organiseert, door je wandelactiviteit aan te melden via onderstaande overzichtskaart. Dat kan door op het plusje te klikken rechtonderin, je gegevens in te voeren én je activiteit via tekst, afbeelding of video aan te melden! #wandeltijdensjewerkdag

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?