Ontdek het Zeeuwse Tholen met het nieuwe wandelnetwerk

Ontdek het Zeeuwse Tholen met het nieuwe wandelnetwerk

16 december 2019 - Wandelnet

Het wandelnetwerk Tholen is officieel afgerond. Wethouder Hommel van gemeente Tholen opende onlangs de tweede en laatste fase van het wandelnetnetwerk op het Zeeuwse eiland.

Wandelnetwerk_Tholen.jpg

Ommetjes 

Het samenhangende wandelnetwerk ontstond door routes rondom de verschillende dorpen. Deze 'ommetjes'zijn via enkele langere routes aan elkaar te koppelen. Als resultaat is er nu op Tholen een bewegwijzerd wandelnetwerk van in totaal 239 km gerealiseerd, waarvan 54 kilometer over onverhard boerenland, natuurgebieden en dijken. Het netwerk bevat 121 knooppunten ter oriëntatie voor de wandelaar.

Themawandelingen

Naast het wandelnetwerk zijn er ook korte themawandelingen rondom verschillende dorpen bewegwijzerd. Je vindt ze op de informatieborden, die binnenkort worden geplaatst in de dorpen. Alle informatie vind je ook op de website www.eilandtholen.nl

Lees meer over