Ga op pad met de nieuwe wandelgids Wandelen in Utrecht

Ga op pad met de nieuwe wandelgids Wandelen in Utrecht

19 januari 2020 - Wandelnet

In deze wandelgids nemen Rutger Burgers en Rob Wolfs, routemakers van vele Trage Tochten, de wandelaar mee door de provincie Utrecht. Over de bospaden van de Utrechtse Heuvelrug, de graskades in het Groene Hart en door de uiterwaarden langs de brede rivieren.

Cover_Wandelen_in_Utrecht.jpg

Wandelroutes

In de wandelgids vind je vijftien wandelroutes met een lengte van 11 tot 20 km en een zandpadgarantie van 80%. Ze brengen je door de hele provincie Utrecht; van Amerongen tot Zeist en langs vistrappen, kastelen en vestingwerken. En natuurlijk met leuke horeca onderweg. Ze laten je zelfs in een bejaardenhuis koffiedrinken!

Zandpadgarantie

De Trage Tochten van Rutger Burgers en Rob Wolf zijn een begrip in de wandelwereld. Hun wandelingen kenmerken zich door de 'zandpadgarantie; als het even kan verkiezen zij onverharde paden boven asfalt.

Wandelen in Utrecht verschijnt bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Rob Wols schreef eerder met Ad Sneldervaart de wandelgids 'Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug'.

cover wandelen in utrecht gegarandeerd onregelmatig.jpg

Lees meer over