Nieuwe website Pieterpad

Nieuwe website Pieterpad

26 september 2020 - Wandelnet

De bekendste langeafstandwandelroute van Nederland heeft een nieuwe website. Met alles wat je nodig hebt om je tocht over het Pieterpad tot een goed einde te brengen.

Pieterpad_startpunt_Pieterburen_1.jpg

Kaarten en horeca

Het Pieterpad staat op de bucketlist van vrijwel elke wandelaar in Nederland. De route heeft een nieuwe website waarmee het plannen van je tocht nu nog gemakkelijker wordt. Op Pieterpad vind je duidelijke routekaarten, met aan te klikken blokjes voor extra informatie, en uiteraard de bijbehorende gpx files. Daarnaast is er informatie over horeca en overnachtingsgelegenheden onderweg. En natuurlijk lees je iets over de bedenkers van het pad, Toos Goorhuis-Tjalsma en Bertje Jens.

Etappe-indelingen

Handig zijn de twee verschillende etappe-indelingen die je op de website vindt; het Pieterpad in grote of in kleine stappen. Kies voor 16 etappes tussen de 25 en 35 km of voor 38 etappes tussen de 10 en 15 km. Elke etappe begint en eindigt op een plaats met een OV-verbinding.

Lees meer over