Nederlands Kustpad in 3opReis

Nederlands Kustpad in 3opReis

7 april 2021 - Wandelnet

Presentatrice Dzifa Kusenuh van 3opReis wandelt over het Nederlands Kustpad.  

Presentatrice Dzifa Kusenuh loopt in het duingebied van Meijendel tot aan Hoek van Holland over het Nederlands Kustpad en gaat op zoek naar de aantrekkingskracht van de Nederlandse kust in hartje winter. De aflevering van het BNNVARA-programma is hier terug te zien.

Het Nederlands Kustpad bestaat uit drie delen. Dzifa wandelt over deel 2 van Hoek van Holland naar Den Helder. Meer weten over dit wit-rood gemarkeerde lange-afstandwandelpad als je een etappe wilt wandelen.

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?