Outdoor Office day 2021 - maak het park tot je werkplek

Outdoor Office day 2021 - maak het park tot je werkplek

27 mei 2021 - Wandelnet

Outdoor Office Day 2021 is een uitnodiging aan iedereen. Het maakt niet uit of je thuis fulltime werkt of weer geleidelijk naar kantoor kunt gaan, zelfstandige bent of leidinggevende bij een groot bedrijf. Ga op 27 mei met je werk naar buiten en maak het stedelijk groen bij jou in de buurt tot je eigen 'werkplek'. 

Outdoor Office DayUtrecht

Parken en tuinen

De 3e editie van de 'Outdoor Office Day' staat dit keer in het teken van gezonder werken in de stad. Steeds meer mensen ontdekken dat je, ook in de stad, buiten goed kan werken; in openbare parken en aan huis op balkons, tuinen en dakterrassen. Gebruik op 27 mei tijdens de 'Outdoor Office Day 2021' het stedelijk groen bij jou in buurt als je eigen ‘werkplek’ en inspireer zo anderen om je heen om hetzelfde te doen. Download de 'Office Day Flyer' met tien mooie tips, verzin een gaaf idee en meld je aan via Outdoor Office Day. 

Bewegen essentieel

Bewegen is essentieel: nu meer dan ooit en niet alleen in Nederland, maar overal ter wereld. Daarom vindt de 2021 editie van Outdoor Office Day gelijktijdig plaats met de internationale WALK21 conferentie; een jaarlijkse conferentie waar 'loopbare steden' een terugkerend, centrale thema is.  

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?