Tweede editie Rotterdam Night Walk

Tweede editie Rotterdam Night Walk

12 september 2021 - Wandelnet

Noteer alvast vrijdag 27 december in je agenda. Op die dag vindt de tweede editie van de Rotterdam Night Walk plaats. Een unieke avondwandeling van 6 of 12 km door de sfeervolle, verlichte straten van de Rotterdamse binnenstad.  

Rotterdamnightwalk.jpg

De wandeltocht 

Het belooft weer een bijzondere en sprookjesachtige belevenis te worden. De wandeling start om 18.30 uur, wanneer het net donker begint te worden. De route begint op Binnenrotte en leidt deelnemers langs diverse Rotterdamse highlights, straten in kerstverlichting, lichtelementen en muziekpunten door de binnenstad. Deelnemers ontvangen een keycord met stempelkaart, verzorging onderweg en een mooi aandenken bij de finish. 

Stichting Vrienden van het Sophia 

Dit jaar neemt de Stichting Vrienden van het Sophia een belangrijke plek in bij het evenement. Deelnemers van de Rotterdam Night Walk kunnen bij hun inschrijving geld doneren aan het kinderthoraxcentrum in het Sophia Kinderziekenhuis. Daar worden kinderen behandeld met ernstige aandoeningen aan hart, longen en luchtwegen. Het geld is bedoeld voor de realisatie van een speciaal kindvriendelijk inspanningslab, waar kinderen optimale begeleiding krijgen om na een ingreep weer een maximale conditie en spierkracht op te bouwen.   

Inschrijving 

De Rotterdam Night Walk is het perfecte gezinsuitje op Derde Kerstdag. De inschrijving doe je via Rotterdam Night Walk. Er is een speciaal tarief voor kinderen, kinderen tot 6 jaar kunnen gratis deelnemen. 

 

Lees meer over