Fiets en Wandelbeurs afgeblazen

Fiets en Wandelbeurs afgeblazen

29 december 2021 - Wandelnet

Vanwege de coronapandemie is de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht afgeblazen. Het evenement stond voor vrijdag 25 en zaterdag 26 februari op de kalender.

persfoto wandelbeurs.jpg

De Fiets en Wandelbeurs schuift door naar voorjaar 2023. "We zien geen mogelijkheden om deze beurs in het voorjaar van 2022 te laten plaatsvinden", aldus Theo Jorna, directeur van organisator Hicle. "De precieze data voor 2023 zijn nog niet bekend."

Ook de Fiets en Wandelbeurs in Gent gaat niet door. Na de aanscherping van de coronamaatregelen in België voldoet het evenement niet meer aan de veiligheidseisen van de overheid. 

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?