Heuvelland (dag 1)

Valkenburg - Slenaken (19,2 km)

Schrijf je review
 • 5 van de 5 sterren
  Sophie | 16-09-2021

  Prachtige afwisselende route! Je waant je in de Dordogne. De bewegwijzering (rood/gele vlaggetjes) was over het algemeen goed. Een paar keer een afslag gemist, maar met de GPX track erbij geen probleem. Veel leuke eet/drink mogelijkheden in Gulpen, ongeveer op de helft van de route.

 • 5 van de 5 sterren
  Iris | 07-04-2021

  Prachtig! Meteen vanuit Valkenburg flink klimmen, maar dan zit je ook meteen bovenin het prachtige heuvelland. Fantastische afwisseling tussen open velden, holle wegen, bos. Ik vond het een fijne uitdaging, maar zeker niet te pittig.

 • 5 van de 5 sterren
  S. | 25-07-2020

  Wat een prachtige wandeling! Zodra je de drukte van Valkenburg achter je laat, rol je een aaneenschakeling van vergezichten in. Veel bloemen, vlinders, roofvogels, kruidig geurende bermen, holle wegen. Mooie afwisseling van stukken bos en gras- en akkerland. Wel echt pittig. Loop dit niet ongetraind

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?