Hollandse Kade

Breukelen - Woerden (17,6 km)

Schrijf je review
  • 3 van de 5 sterren
    Els | 13-05-2022

    Het koffiepunt na 6 km was niet te vinden. Maar het toppunt was onze ervaring bij de buurtbushalte in Kockengen, waar we voor de bus van 14.38 goed zichtbaar stonden te wachten en onze hand opstaken. Echter, het Syntus busje (vrijwel leeg) scheurde ons voorbij. Bepaald geen aanrader dus.

  • 5 van de 5 sterren
    Krista | 08-05-2022

    Heerlijke wandeling vrijwel volledig langs het water. Allerlei vogels gespot.

  • 1 van de 5 sterren
    Koen | 15-07-2021

    Een deel van de route (van Kockengen naar Portengsebrug) is iig in juli volledig overgroeit met hoog gras en prikstruiken. Omdat de route verder weinig afwisselend is geen aanrader

  • 5 van de 5 sterren
    Babette Meulenbelt | 06-05-2021

    Heerlijke tocht vol variatie! Fruitbomen in bloei, bloemen, lammetje, zwaan op nest, fuut met drie jongen in het water van de Oude Rijn, een winterkoninkje, de baltsende grutto's in het weiland . . . Zie mijn wandelverslag met foto's op mijn blog: www.opstapmetbabette.blogspot.com.

  • 3 van de 5 sterren
    Els | 07-03-2021

    Weinig afwisseling in het landschap. Veel verharde wegen. Alleen na 6 km 1 gelegenheid om iets te drinken. Route eindigt bij Breukelen station. Als je Breukelen zelf wilt zien, moet je best nog wel stukje verder lopen.

  • 3 van de 5 sterren
    | 20-02-2021

    Rietkragen en mooie vergezichten. Nadeel: weinig variatie en veel verharde wegen.

  • 4 van de 5 sterren
    Marlous | 09-01-2021

    Een heerlijke route! Grootste deel van de route is onverhard. Let op: neem niet de voetpont na Kockengen. Het lijkt op de kaart alsof je ook aan de overkant van het water kan lopen, maar dat loopt dood op iemands' achtertuin (na een half uur lopen) waarna je dus een flink stuk terug moet...

  • 4 van de 5 sterren
    Anja | 08-03-2020

    Er wordt gesproken over een rustige route, maar het eerste deel langs het Jaagpad wordt op een gegeven moment, naar mijn mening, best druk door de auto's op de weg die aan de andere kant van de vaart loopt. Voor de rustzoekers, neem de bus tot Gerverscop, vandaar begint het echt rustig te worden!

  • 4 van de 5 sterren
    Ines | 01-11-2019

    Het is een route met prachtige vergezichten. Bij helder weer fantastische spiegelingen. Het eerste stuk langs de Oude Rijn is vriendelijk, mooi en tussen de huizen. De rest is in de natuur via leuke paadjes. Enige nadeeltje: weinig variatie.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?