Formerhoek

Vorden - Ruurlo (13,7 km)

Schrijf je review
  • 3 van de 5 sterren
    Gerda en Dorry | 06-06-2023

    Het was een prachtige dag, heerlijk veel onder de bomen gelopen. Bij Formerhoek is het veel leuker het laarzenpad te nemen, want het was wel erg veel rechtdoor lopen over soms wat saaie wegen. Goeie en leuke horeca naast kasteel Vorden. Verder veel gesloten op maandag. Ook de weg via kasteel Ruurlo.

  • 5 van de 5 sterren
    Marga Lamers | 11-07-2022

    een mooie leuke afwisselende wandeling en een duidelijke route. Bij het verlaten van kasteel Ruurlo was het toegangshek, waarna wij rechtsaf moesten, gesloten. Als je door de hoofdingang gaat moet je niet rechts maar linksaf naar de rotonde. Daar ging het even mis.

  • 5 van de 5 sterren
    Joost van der Kroft | 29-05-2022

    Wat een mooie route! Zelden heb ik zo'n heldere routebeschrijving mogen gebruiken, aangevuld met aanwezige bebording. Niet 1 x zijn we misgelopen, terwijl we daar zulke sterren in zijn. Helaas bleek de dientstregeling van de trein buiten werking, maar dit werd opgelost door vervangende bussen. Dank!

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?