Route De Pol

Regio Achterhoek (10,0 km)

  • Lengte: 10,0 km

  • Type: Wandelnetwerk, Rondwandeling

  • Kenmerken: Rivieren en kanalen, Boerenland, Gemarkeerd

Route van achterhoek

De naam van deze wandeling verwijst naar de sluis in de Oude IJssel. Vanaf het startpunt in Terborg loop je langs de bordjes met zwarte voetstapjes een stukje over de Rijksweg en daarna op de grens tussen Gaanderen en Terborg langs de Oude IJssel naar sluis De Pol in de mooie Achterhoek.

Deze route is gemarkeerd met bordjes met zwarte voetstapjes. Wandelkaarten en routebundels zijn verkrijgbaar bij het toeristisch bedrijfsleven en VVV'

Wandelen in de Achterhoek

Na elke bocht verrast worden door een prachtig vergezicht of een karakteristieke houtwal. Je gaat van bos naar weilanden en van pittoreske dorpen naar historische stadjes. Nergens anders is de afwisseling in landschap zo groot als hier.

Ga naar website

Wandelfoto_Achterhoek.jpg

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?