Keukenhof wandelen langs de bollenvelden

(19,3 km)

Schrijf je review
 • 4 van de 5 sterren
  Sharon | 21-04-2022

  Wij hebben het bovenste gedeelte van de route 's avonds gelopen. De bollenvelden staan mooi in bloei en de avondzon scheen hier een prachtig licht op. Niet langs het gehele stuk zijn bollenvelden te zien, maar huizen kijken vonden wij ook leuk :) Parkeren bij De Keukenhof kan 's avonds niet.

 • 3 van de 5 sterren
  Ruud | 12-05-2021

  Leuke tocht om de bloeiende bollenvelden te zien. Buiten de bollenperiode een afrader; dan wegen de saaiere stukken langs woningen en bedrijventerreinen niet op tegen wat er te zien is. Veel asfaltweg die je deelt met fietsers en auto's. Gratis parkeren bij Kasteel Keukenhof, ook leuk terras daar.

 • 1 van de 5 sterren
  Over drukke wegen langs de bollen | 14-04-2021

  De tocht leidt grotendeels langs drukke (N) wegen. Ook de kleinere wegen zijn ivm de bloeiende bollen erg druk. Je loopt op fietspaden of aan de rand van de weg. Wij zijn bij 44 afgeslagen naar 43, een leuk laarzenpad over landgoed Keukenhof. De zuidkant van de route hebben we niet gelopen.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?