Ooievaarspad

(16,4 km)

Schrijf je review
 • 3 van de 5 sterren
  Anne-Mieke | 02-05-2022

  Jammer dat er niet aangegeven staat dat honden op sommige stukken niet toegestaan zijn. Dus de route niet helemaal kunnen lopen.

 • 0 van de 5 sterren
  Yolanda | 11-06-2021

  Mooie route, pittige stukken door weilanden met hoge begroeiing ( juni). Tip: start met lopen van Groot Ammers naar Nieuwpoort, lang fietspad met veel fietsers….saai, daarna wordt je beloont met prachtige uitzichten. En inderdaad 2 ooievaars gezien.

 • 4 van de 5 sterren
  RBO | 22-10-2020

  Leuke route over wat afsfalt maar ook veel onverharde "paden". Delen gaan ook door weiland waar koeien staan. Wij kwamen wat jonge stiertjes tegen die erg nieuwsgierig waren. Er gebeurt natuurlijk niets maar het blijft spannend. Verder is de vesting Nieuwpoort een mooi onderdeel van de route.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?