Rondje Oude IJssel

Markering: gele voetstapjes (9,3 km)

  • Lengte: 9,3 km

  • Type: Wandelnetwerk, Rondwandeling

  • Kenmerken: Cultureel erfgoed, Heuvels, Landgoederen, Bosrijk

Route van achterhoek

Over een oude Hessenweg (oude handelsweg) door bosgebied van landgoed Laag Keppel. Beklim de Wrangebult en geniet van het mooie uitzicht. Onderweg kom je langs Kasteel Keppel, één van de grootste en mooiste kastelen van de Achterhoek, een 14e eeuws watermolencomplex en echte Friese Spinnenkopmolen.

Startpunt 77 Hoog Keppel, Burgemeester Vrijlandweg, Hoog-Keppel Wandelkaarten en routebundels verkrijgbaar bij het toeristisch bedrijfsleven en VVV's

Wandelen in de Achterhoek

Na elke bocht verrast worden door een prachtig vergezicht of een karakteristieke houtwal. Je gaat van bos naar weilanden en van pittoreske dorpen naar historische stadjes. Nergens anders is de afwisseling in landschap zo groot als hier.

Ga naar website

Wandelfoto_Achterhoek.jpg

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?