Roots Natuurpad etappe 13

Balkbrug - Holt (16,2 km)

Schrijf je review
  • 4 van de 5 sterren
    Kiek | 27-04-2022

    Het boerenerf is nog steeds afgesloten. De boer wil geen wandelaars op het erf hebben. Als alternatief kun je doorlopen. Neem het derde pad naar links vanaf de hoogspanningsleidingen gezien en volg dat pad. Dan kom je op de route terecht. Oversteeks Hessenweg levensgevaarlijk. Is doorgegeven.

  • 5 van de 5 sterren
    Laura | 30-03-2022

    Heel mooie wandeling in de overgang van Drenthe naar Overijssel. Let op de oversteek van de N340 (stap 9 en 10) is veel te druk. Advies is om niet door te lopen naar Op 't Holt, maar om ongeveer 500 meter eerder over te steken bij de fiets oversteek plaats. Daar heeft de weg een middenstrook

  • 4 van de 5 sterren
    Suzanne | 29-12-2021

    Mooie route. Voorbij Witharen moet je langs een boerenerf waar je wel onder en langs wat afzettingen moet (wel goed te doen). Bij de stuw doorgelopen naar Vilsteren (ruim 2 kilometer), omdat vanaf daar een busverbinding is. De bushalte op het kaartje bij de Hessenweg (N340) is er niet meer.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?