Roots Natuurpad etappe 16

Wijhe - Heerde (11,2 km)

Schrijf je review
  • 2 van de 5 sterren
    Jan | 21-02-2023

    Komend vanaf het zuiden is dit wel even slikken: met uitzondering van het fietspad bij Gortel loop je eigenlijk alles onverhard, dit traject is 100% asfalt. Paar mooie punten, maar als je niet zo van saai grasland en de geasfalteerde polderwegen bent, kun je tussen Heerde en Wijhe beter de bus nemen

  • 4 van de 5 sterren
    Klaas | 03-10-2022

    Wij vonden dit zeker geen afknapper na de route van Heino naar Wijhe, het is gewoon een heel andere route. Weliswaar veel verharde wegen, maar mooie vergezichten. En ja, als alle routes aan elkaar verbonden moeten worden zit er ook wel eens een minder leuk stukje tussen.

  • 1 van de 5 sterren
    Kiek | 18-05-2022

    Wat een afknapper is dit stuk na het prachtige stuk Heino - Wijhe. Op de fiets is het prima te doen, maar die lange rechte wegen. Saai!!! en het loopt niet prettig. Pas bij Jobse & Jobse (zijn geopend per maart 2022, stop waard) wordt het interessant maar dan zit je al bijna in Heerde.

  • 3 van de 5 sterren
    Suzanne | 03-03-2022

    Deze etappe loopt vooral over rustige asfaltweggetjes door weids landschap. Bij Wijhe steek je de IJssel met een pontje over (vaart volgens mij het hele jaar, maar een check vooraf is handig). Bij het gehucht Hoorn is een leuke eetwinkel waar je kunt pauzeren (Jobse & Jobse).

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?