Roots Natuurpad etappe 22

Doorwerth - Valburg (15,8 km)

Schrijf je review
  • 2 van de 5 sterren
    Jacob | 11-09-2022

    Helemaal eens met de vermelde reviews. Volgens mij is het best mogelijk om met grondeigenaren afspraken te maken om het asfalt te vermijden. Overigens is de beschrijving van de eerste kilometers in het bos (aan de noordkant van de Rijn) ook aan toe aan enkele aanpassingen.

  • 1 van de 5 sterren
    Rachel | 22-08-2022

    Zoals voorgaande wandelaars al hebben geschreven is deze etappe een teleurstelling. Het eerste stuk door de bossen in Doorwerth is prachtig maar eenmaal de brug over lange wegen met alleen maar asfalt. Een echte afknapper.

  • 1 van de 5 sterren
    Eerde | 28-05-2022

    Ik kan me vinden in de visie van mijn voorganger. De 1e 5 á 6 km gaat door een mooi bosgebied, de andere 11 km loop je aan de rand van drukke wegen. Soms niet zonder gevaar. De brug over de Nederrijn is inderdaad noodzaak, maar wat een herrie. Als ik het had geweten had ik deze etappe gecanceld

  • 2 van de 5 sterren
    kees | 10-03-2022

    Bepaald niet het leukste traject van het natuurpad. Het eerste stuk is mooi, de brug een noodzakelijk kwaad, maar nadat je uit de uiterwaard gekomen bent, is de 'natuurwaarde' van de route tot aan Valburg een flink stuk lager....

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?