Hollandsche Rading

Door het domein van de das (14,0 km)

Schrijf je review
 • 5 van de 5 sterren
  Henk | 16-01-2022

  In eerdere reviews werd het fietspad al genoemd als een wat minder stuk. Het is niet het leukste stuk van de route, maar het loopt niet langs een autoweg. Ik besloot de route tegen de klok in te lopen. Na dat fietspad is de routen fan-tas-tisch daarom toch 5 sterren.

 • 0 van de 5 sterren
  Anneke | 06-06-2021

  Over het eerste deel van de route ben ik lyrisch. Wat een prachtig gebied en schitterende wandeling. Echter het stuk over dat lange, rechte fietspad was een echte anticlimax. Routemakers: dat moet echt anders!

 • 4 van de 5 sterren
  Ruud | 10-03-2021

  Het eerste stuk tussen Hollandsche Rading en Maartensdijk is wat saai langs een lang recht fietspad en een weg. Maar daarna wordt het mooier. Vanaf landgoed Eyckenstein loop je voornamelijk over brede bospaden. Een mooie boswandeling, heerlijk rustig!

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?