Overasseltse en Hatertse Vennen

Wandelen door een schilde (14,8 km)

Schrijf je review
  • 5 van de 5 sterren
    Westphilwandelt | 30-09-2023

    Wij hebben de wandeling in twee delen gedaan en erg genoten. Echt een fantastische afwisselend wandelroute. Voor foto's en meer info kun je ons blog bekijken. Google dan Westphilwandelt Overasselt.

  • 4 van de 5 sterren
    John & Miranda | 09-07-2023

    Twee mooie korte wandelroutes, maar veel last van hondenvrienden met loslopende honden. Overal poep en stank! Totaal geen toezicht. Neem een voorbeeld aan de Mechelse Heide (B), hier moeten alle honden aan de lijn met toezicht /handhaving €€. Er zijn op korte afstand van parking enkele losloopgebied

  • 5 van de 5 sterren
    Ivanka Neeleman | 02-05-2023

    Deze wandeling heeft alles wat een wandelaar zich wenst: rust, bloemen, vogelgezang, allerlei watertjes, gemengd bos, boerderijtjes, doorkijkjes, hoogteverschillen en vergezichten.

  • 4 van de 5 sterren
    Jacques Holtus | 05-08-2022

    Schitterende route om te lopen, veel afwisseling, kleine doorsteekpaadjes in een afwisselend landschap en mooie views met veel wild. Ook prima te doen met de honden (wel aangelijnd) Tip: Na ongeveer 7 km op 300 van de route een aantrekkelijk koffie/thee/toilet punt.

  • 4 van de 5 sterren
    Gert de Jong | 06-01-2022

    Prachtige route door vennengebied. Vanaf het beginpunt was het redelijk druk. Maar ja, het was goed weer en vakantie. Dat doet niets af aan de schoonheid van het gebied. Na enige tijd loop je rustigere delen in. Wij liepen in 'natte tijd' de grond was modderig, dus zorg voor goede schoenen.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?