Streekpad Nijmegen etappe 04

Grave - Malden (16,5 km)

Schrijf je review
 • 2 van de 5 sterren
  Arno | 30-04-2022

  Beslist niet m'n favo! Grave is leuk, de molen bij Nederasselt is leuk, maar dan komt een hoop ellende. Kom je dan eindelijk aan in de mooie natuur bij de vennen, word je omver gelopen door 10000 loslopende honden. Dan nog proberen zonder door auto's en fietsers geraakt te worden Malden te bereiken.

 • 3 van de 5 sterren
  Elke | 10-11-2021

  Nov ‘21; Vanuit Grave naar Overasseltse en Hatersche vennen route wederom slecht/ minimaal/ niet gemarkeerd. Niet te wandelen zonder app en/ of boekje. Gebied door de Overasseltse en Hattersche vennen is mooi. Voldoende gemarkeerd. Vanuit dit gebied loop je over een drukke weg naar Malden.

 • 3 van de 5 sterren
  Irene | 30-10-2021

  Het deel van Grave naar de Overasseltsche en Haterse vennen is niet bijzonder. Het stuk over de heide zelf is erg mooi. Het stuk daarna naar Malden gaat langs de weg en is druk en lawaaierig. Deze etappe is erg slecht aangegeven. Tekens ontbreken of komen te laat. We hebben ons vaak verlopen.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?