Graafschapspad etappe 01

Zutphen, St. Walburgskerk - Laren (19,1 km)

Schrijf je review
 • 5 van de 5 sterren
  Dropjes | 30-06-2022

  Wij hebben dit pad zojuist in 5 etappes gewandeld. Behalve het stuk over de dijk van Doesburg naar Brummen (te lang en te eentonig) was het ronduit een prachtige route. Veel over bos-, zand- en graspaden. Een echte aanrader! De route is ook nog eens goed bewegwijzerd!

 • 4 van de 5 sterren
  Quinty | 25-03-2021

  Wij hebben het Graafschapspad eind juni 2020 in 2 dagen gelopen, zodat we ten minste genoeg tijd hadden om de stadjes en dorpjes uitgebreid te bekijken, en een rondvaart met een platte boot in Zutphen te doen (Aanrader! Niet overslaan!). We vonden wel dat het relatief veel asfalt was.

 • 5 van de 5 sterren
  Ilse | 13-06-2020

  We hebben net het Graafschapspad in 3 dagen gelopen. Het is een mooi pad en, heel erg goed aangegeven. Daarvoor alle lof! We hebben al meerdere LAW gelopen maar, nog niet eerder was het allemaal zo goed te doen. Het stuk over de dijken is wat lang. Andere stukken zijn weer erg afwisselend.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?