Hanzestedenpad etappe 07

Zwolle (station 150 m) - Kampen station (20,7 km)

Schrijf je review
 • 5 van de 5 sterren
  Arnold | 13-04-2024

  Een schitterende wandeling. Na een mooi park in Zwolle loop je langs de IJssel naar Kampen. Soms door de uiterwaard, meestal over een fietspad op de dijk. Het uitzicht is fantastisch. In de Scherenwelle bloeiden de kievietsbloemen en hoorden we snorren zingen. De blik op Kampen is heel bijzonder.

 • 5 van de 5 sterren
  Michael Buijkx | 26-04-2022

  Ontroerende Mariakapel bij Veecaten. Vlakbij theehuis Zalkerveer bij kilometerbord 30-06 loopt een fietspad de dijk af, bij het witte huis AnDeDiek. Je ziet er een ooievaarsnest en een paardenbak. Aan de voorkant van die boerderij, Veecaten 3, bevindt zich de Mariakapel, met een bankje.

 • 5 van de 5 sterren
  Gemma | 07-08-2021

  Afwisselend langs fietspad en onverhard. Maar continu langs de IJssel. De onverharde paden zijn prachtig. Veel weidse uitzichten en ooievaars, lepelaars , visarend en zilverreigers gespot.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?