Marskramerpad etappe 01

Bad Bentheim - Oldenzaal station (25,5 km)

Schrijf je review
  • 5 van de 5 sterren
    Rianne | 25-10-2022

    Bijzonder mooie route in de herfst! Let op dat op dinsdag alle horeca langs de route gesloten is!

  • 4 van de 5 sterren
    nol | 03-10-2022

    Marskramerpad is geweldig. wij hebben van Scheveningen naar bad Bentheim gelopen Helaas is in Oldenzaal af en toe de bewegwijzering verdwenen. Ook heeft de route in Duitsland andere markeringen. Dankzij deze app bleven wij ook daar goed in het spoor. Opm: pension hennenkenshof is gesloten.

  • 5 van de 5 sterren
    Martine Trouwborst | 21-08-2022

    Dank voor de tip van camping PoortBulten. Wij zijn er nu ook 3 nachten. Perfecte rustige groene schone camping! De problemen met de markering, in ouder review, hebben we niet gehad, waarschijnlijk al eerder opgelost.

  • 4 van de 5 sterren
    Wiel | 21-06-2022

    We hebben 1 week op camping PoortBulten gestaan een hele mooie camping vlak aan de route.

  • 4 van de 5 sterren
    Hans | 21-02-2022

    Na het Brabants Vennenpad is dit het mooiste langeafstandspad van Nederland. Vanuit het oosten over de Sallandse heuvelrug weer naar beneden naar Deventer en dan weer, hop, de Veluwe op om vervolgens in de Gelderse vallei terecht te komen. Het westen wacht. Zo leer je het landschap lezen. 2021/22

  • 4 van de 5 sterren
    Menno Faber | 28-12-2021

    Jammer dat de route tussen Holten en Lettele zoveel over asfalt gaat. Er zijn wel zandpaden. Zou er niet iets meer mogelijk zijn, in overleg met boeren of waterschap? Ten westen van Lettele gaat de route ook langs water, misschien kan dat oostelijker ook, bijvoorbeeld langs de Soestwetering.

  • 4 van de 5 sterren
    Hester | 17-09-2021

    Mooi pad! Op kaartje 30 staat de route anders aangegeven dan op de markeringen (nog niet opgenomen in het wijzigingen document). Vanuit het oosten blijf je het fietspad volgen, vanuit het westen ga je ipv rechts het gras op, rechtdoor tot je bij fietspad komt.

  • 5 van de 5 sterren
    Andre | 03-07-2021

    Overnacht in Klarenbeek op mini camping “ut grune veld” aan de Weterschoten. Camping ligt direct aan de route in een landelijke omgeving tegen natuurgebied de Beekbergerpoort en het Beekbergerwoud aan. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ga daar zeker nog een keer terug voor een korte vakantie

  • 3 van de 5 sterren
    Wim | 01-07-2021

    Route15 tehoogte van Breukelen werd mij door de landeigenaar verboden over zijn privé pad te wandelen. Ik zou maar even terug gaan en 3 km omlopen werd mij gezegd. Ik heb hem laten zien dat de GPX route dit wel aangeeft. Neem svp contact op met Zandpad 51 Breukelen om dit op te lossen.

  • 4 van de 5 sterren
    Harry | 28-12-2020

    Het is heel comfortabel om dit pad op gpx te lopen; hierdoor kun je volop genieten van de omgeving. Lees je vantevoren wel even in. Het boekje is mooi als naslagwerk!

  • 5 van de 5 sterren
    Corrie en Tom | 17-08-2020

    Bad Bentheim, aanrader Pension Hennekenshof direct gelegen aan het pad. Vriendelijk ontvangst, mooie en schone kamers, schitterende grote tuin met diverse zitjes. Ontbijt buiten op 1 van de terrassen.

  • 4 van de 5 sterren
    Ruud van Duijne | 28-11-2019

    In Duitsland wordt de grote gemarkeerd met een witte T in zwart vlak. TOT KM 11.8 is dit oké. Hierna is het oppassen. De markering stuur je naar links,terwijl je naar rechts moet (zie boekje).

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?