Marskramerpad etappe 09

Klarenbeek station - Hoenderloo (20,4 km)

Schrijf je review
 • 4 van de 5 sterren
  Ton | 30-12-2023

  Gelopen van west naar oost. Geheel eens met de andere recensenten dat in het veld en de GPX route bij de Verloren beek niet klopt. Kan de GPX route ook niet aangepast worden en ook in het veld aanpassen. Overigens een mooie route.

 • 5 van de 5 sterren
  Johan | 07-08-2023

  Mooie tocht en boven gemiddeld goed gemarkeerd. Ik loop van west naar oost. Ik liep de officiële route langs de Beekbergse beek. Bovenstaande klopt: lang vervelend nat gras, maar loopt niet dood. Kies het fietspad langs de beek.

 • 4 van de 5 sterren
  Ger | 01-07-2023

  Erg mooie etappe. Maar let op, de route is na ca 4,5km iets anders dan het kaartje hier aangeeft. Blijf langs de Beekbergse Beek rechtdoor lopen. Maak niet de knik naar links en gelijk rechts. Je komt dan in hoog gras terecht en het loopt dood.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?