Marskramerpad etappe 10

Hoenderloo - Kootwijk (17,5 km)

Schrijf je review
  • 5 van de 5 sterren
    Q | 26-05-2024

    Prachtige route, sommige stukken mulle zand (Kootwijkerzand :) ) maakt het wel wat zwaarder. Al met al een geweldige tocht. Houdt er wel rekening mee dat er in Kootwijk geen OV is.

  • 4 van de 5 sterren
    Ton | 14-12-2023

    Gelopen van west naar oost, hoewel ik het een oerlelijk gebouw vindt ben ik wel langs Radio Kootwijk gelopen. Toch wel opnemen in de route. Richting Hoenderloo geen bank gezien. Mooie tocht maar rond Kootwijk is de dichtbij zijnde bushalte een uur lopen.

  • 5 van de 5 sterren
    Johan | 31-07-2023

    Mooie afwisselende route. Ik loop de route van west naar oost. Heb vanaf Kootwijk zelf een route gezocht naar radio Kootwijk. Wel raar dat zo 'n monument niet in de route is opgenomen. Markering was hier en daar niet aanwezig.

  • 4 van de 5 sterren
    Christien | 23-05-2023

    Kootwijk is onmogelijk qua OV, maar op de route ligt B&B Van Koren tot Manen, met prima bedden. Dichtbij ook twee restaurants.

  • 5 van de 5 sterren
    Christien | 23-05-2023

    We liepen in omgekeerde richting van Kootwijk naar Hoenderloo. Tip: om even uit het mulle zand te zijn, loop niet door tot 'Ommetje naar Radio Kootwijk', maar sla bij 180/kaart 36 rechtsaf de Radioweg op en loop over de weg je eigen ommetje. Radio Kootwijk is indrukwekkend.

  • 5 van de 5 sterren
    Monique | 27-08-2022

    Wat een schitterende etappe! Dit is ook Nederland! Prachtige zandverstuivingen (best zwaar af en toe), bloeiende heidevelden, een schaapskudde en nauwelijks mensen. Wauw! Vanwege de beperkte OV-mogelijkheden in Kootwijk ben ik doorgelopen naar Stroe.

  • 4 van de 5 sterren
    Hoe kom je met het openbaar vervoer naar Kootwijk? | 18-06-2022

    We kwamen aan in kootwijk en wilden vandaar uit verder met de bus naar de trein. Wel een niet bereikbare rrreis. Hier heb je niets aan, ze waren onbereikbaar zowel via telefoon als op internet. Een hele lieve dame heeft ons naar de dichtstbijzijnde bushalte gebracht. Maar hoe starten we ons vervolg?

  • 4 van de 5 sterren
    Alke | 01-09-2021

    Mooie route, prachtige uitzichten en , pittig door het zand ploegen. Markering hapert wel, gps is nodig. En jammer dat de route Radio Kootwijk niet aandoet; had ik eerder moeten bedenken, want je kunt het makkelijk mee pakken.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?