Marskramerpad etappe 16

Breukelen station - Noorden (17,2 km)

Schrijf je review
  • 3 van de 5 sterren
    Ronald | 21-03-2022

    Van West naar Oost gelopen via de Voorweg ivm de dijkverzwaring. Omleiding via de Korte meentweg staat duidelijk aangegeven. Stuk tussen de Kollenbrug en wegwijzer 8120 is vrij saai langs drukke weg. Grote Sniep is leuke afwisseling. Misschien goed om deze op de kaart (en in boekje) op te nemen.

  • 2 van de 5 sterren
    Dorine | 07-02-2022

    Gelopen van West naar Oost. Niet zo'n afwisselende route, veel rechtdoor. We moesten 2km door drassige weilanden met veel kans op uitglijden. De rest was gelukkig beter begaanbaar. NB: we hebben wel de kortere route genomen en een deel van de weg is dus afsloten tot juni 2022, dus saaier.

  • 3 van de 5 sterren
    Marije | 30-01-2022

    Gelopen van west naar oost. De route langs de Kromme Mijdrecht is prachtig. Helaas waren ze met de dijkverzwaring bezig waardoor we lange stukken over (asfalt) wegen moesten omlopen (van caracanpark de Visotter tot Woerdens Verlaat). Werkzaamheden zijn nog tot juni 2022

  • 2 van de 5 sterren
    Thije | 22-07-2021

    Vervelend stuk tussen Woerdense Verlaat en Geer: drukke autoweg, druk fietspad en geen enkel bankje. Rest van de route wel aardig, maar niet de mooiste etappe op het Marskramerpad.

  • 3 van de 5 sterren
    Charlotte | 18-07-2021

    De laatste 750 m voor zelfbedieningsvoetvoer moest je je een weg banen door hoog riet, grassen en distels. Avontuurlijk, maar controleer je goed op teken. Ketting van voetveer lag eraf: omgelopen via N401 en Spengen. Een mooie zondag: druk met (race)fietsers op de fietspaden.

  • 3 van de 5 sterren
    Richard | 10-07-2021

    Leuke route met mooie stukken langs de Kromme Mijdrecht, en de grote Heicop (inclusief voetveer). Een beetje jammer is het stuk langs de N463 - saai en lawaaiig. Een kort ommetje maken langs paviljoen toren de grote Sniep was op onze warme dag zeer welkom!

  • 3 van de 5 sterren
    Etienne Tas | 18-04-2021

    Als je deze etappe van oost -> west loopt is de markering goed aangepast: eerst een overstapje over en dan direct naar beneden over het smalle paadje naar het betonpad wat om de Visotter heen loopt; van west -> oost mist een markeringsschildje, maar is het verder wel duidelijk hoe de route loopt.

  • 4 van de 5 sterren
    Sita Hoogland | 02-03-2021

    Prachtige etappe, Maar inderdaad wat er al eerder is vermeld, is het bordje weg bij het caravanpark de Visotter geen markering. Wij zijn wel over het hek geklommen, dit is wel de juiste route. Waarschijnlijk stond het hek er eerder niet.

  • 4 van de 5 sterren
    Marianne | 24-08-2020

    Prachtige etappe, met afwisselende paden. Maar we zijn bij Noordse buurt, net voorbij het caravanpark de Visotter, van de dijk (graspad) afgegaan en linksaf doorgestoken naar Noorden. Er stond daar namelijk een hek voor de dijk/het doorgaande pad. Misschien hadden we daar overheen moeten klimmen...

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?