Marskramerpad etappe 17

Noorden - Rijnsaterwoude (16,7 km)

Schrijf je review
  • 4 van de 5 sterren
    Anneke en Roefie | 07-05-2022

    Het graspad bij Hazeweg/Hogendijk, liepen wij ook, op 5 mei, stond afgesloten tot medio april 2022, maar is openbaar wandelpad, zijn weggestuurd door bewoner van het laatste perceel weiland, deed erg vervelend en zn hond ook.... ( gelukkig had hij muilkorf om. Andere aanwonende wees ons alternatief

  • 5 van de 5 sterren
    Hetwittekerkje.nl | 30-04-2022

    Even een lokale tip! In Zevenhoven aan de stationsweg Is op zondag van april/oktober een terras voor koffie en kleine lunch en toilet Het gehele jaar is de B&B open 1x studio Max. 2 personen en 1xappartement Max.4personen Check Facebook voor de details

  • 4 van de 5 sterren
    Wim | 18-04-2022

    Vandaag deze route gelopen. Een deel van het graspad bij Nieuwveen is afgesloten (het stuk tussen de Hazeweg en de Hogendijk). Alternatief via Hazeweg, Parkzicht, laan van Verwondering en dan rechtaf gravelpad langs speeltuin, komt uit op trekveer, daarna rechts terug naar de dijk lopen.

  • 5 van de 5 sterren
    Henk | 04-01-2022

    Prachtig traject van de Marskramer route. Mooie weidse vergezichten over rustige paden

  • 3 van de 5 sterren
    Margo | 01-11-2021

    We vonden dit een beetje een saaie route, het is veel rechtdoor en over polderwegen. Door het mooie weer waren de uitzichten over de polder wel erg mooi, maar niet zo afwisselend noch verrassend.

  • 2 van de 5 sterren
    hans | 18-08-2021

    Een beetje saaie route. De tip van Ellen is leuk. Het pad door de plassen is mooi en je kunt ook vanaf de uitkijktoren nog even genieten van de omgeving. Overigens is deze route ook prima in het weekeinde met het OV aan te reizen.Reis dan wel naar of vanaf Zevenhoven.

  • 3 van de 5 sterren
    Gera | 12-05-2021

    Vraagje: klopt het dat je deze etappe alleen met twee auto's of doordeweeks kan doen en dat er in het weekend en op feestdagen geen OV is? Of zoek ik verkeerd?

  • 5 van de 5 sterren
    Ellen | 23-03-2021

    tip van local: ga bij binnenkomst dorp Langeraar niet rechtsaf maar sla linksaf het dorp in en bij de kerk en winkelcentrum (zaterdag markt)naar rechts het kerkpad op. Route is veel mooier en je komt weer uit bij oorspronkelijke route. er is een toilet op het nieuwe speeleiland op het kerkpad.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?