Marskramerpad etappe 20

Wassenaar - Scheveningen (20,1 km)

Schrijf je review
  • 4 van de 5 sterren
    Margo | 31-08-2021

    Een heel leuke etappe die je door de mooie parken van Den Haag leidt, en langs prachtige landgoederen voert. We hebben erg genoten van deze wandeling, ondanks dat het weer tegen zat.

  • 4 van de 5 sterren
    Etienne Tas | 11-07-2021

    Vooral op de Landgoederen tussen Wassenaar en de N44 bij hotel Bijhorst is het zaak in het boekje te kijken, danwel op de GPX-track te letten. De route is hier erg onduidelijk vanwege de wirwar aan wandelpaden en het gebrek aan markering op belangrijke punten.

  • 5 van de 5 sterren
    Hiltrud | 26-04-2021

    Mooie zeer afwisselende etappe

  • 4 van de 5 sterren
    Richard | 24-01-2021

    De start van ons marskramerpad. Een mooi traject met veel variatie en verassend veel groen! Markering is niet altijd even duidelijk maar met een gpx bij de hand is dit eenvoudig opgelost.

  • 3 van de 5 sterren
    Harry | 28-12-2020

    Ja, het is heel goed mogelijk op gpx te lopen, zelfs nog beter. Lees je vantevoren wel even in. Het boekje is mooi als naslagwerk!

  • 3 van de 5 sterren
    Lied | 15-06-2020

    Kun je ook "gewoon" met gpx lopen? Of is dat niet precies genoeg, zonder boekje?

  • 3 van de 5 sterren
    Elise | 21-05-2020

    Ik loop het Marskramerpad in omgekeerde volgorde (van Scheveningen naar Bad-Bentheim) en het klopt dat de markeringen soms heel moeilijk te volgen zijn of inderdaad, wat Jacqueline schrijft, afwezig zijn. Zelfs in het routeboekje lijken fouten te zitten of aanwijzingen te missen.

  • 3 van de 5 sterren
    Jacqueline | 11-03-2020

    Vanuit Wassenaar is het begin van de route oké, maar vanaf Landgoed Backershagen was de markering al gauw erg slecht (of afwezig). Pas in het Haagse bos was de markering weer als normaal bij LAW. Er zou iemand met rood-witte stickers/verf de route moeten nalopen.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?