Nederlands Kustpad 1 etappe 04

Halte Kasteel Westhove - Neeltje Jans (21,3 km)

Schrijf je review
 • 5 van de 5 sterren
  Kees | 30-12-2023

  Nog nooit de Deltawerken in het echt gezien, zeer indrukwekkend. Leuke afwisseling met dorpjes en een heel mooi bos. Werkeiland Neeltje Jans ook zeer indrukwekkend om te bekijken.

 • 4 van de 5 sterren
  Frank van der Meer | 07-09-2023

  De Oosterscheldekering is het hoogtepunt van deze etappe, maar het mooie Kasteel Westhove en een uniek eikenbos vind je ook op je pad. Foto’s en verslagje bekijken? Ga naar https://www.frankwandelt.nl/kustpad/nederlands-kustpad-domburg-neeltje-jans-etappe-4

 • 5 van de 5 sterren
  Hilde | 04-09-2023

  01-09-'23 De Manteling is een mooi bosgebied dat welkome schaduw biedt. Dan een deel over het strand van Vrouwenpolder en Breezand. Genoeg horeca en wc's onderweg. Het lange stuk over de Veerse Gatdam geeft zicht op zowel het Veerse Meer als de zee. De Oosterscheldekering is indrukwekkend. Genieten!

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?