Nederlands Kustpad 1 etappe 08

Goedereede - Rockanje (13,6 km)

  • Lengte: 13,6 km

  • Type: Lange Afstand Wandelpad

  • Kenmerken: Kust en duinen, Stedelijk, Boerenland, Gemarkeerd

Route van wandelnet

Na Goedereede en het gras van de Noordhavendijk zie je in Havenhoofd De Visserman, het beeld van een visser die een mand vol vis op zijn schouders heeft. Op de Haringvlietdam zie je hoe een spuisluizencomplex in de dam de afvoer van water uit de Maas, Waal en Rijn regelt, ‘de kraan van Nederland’.

LET OP: De tunnel onder de N57 is volgelopen met water. Er is tijdelijk een niet gemarkeerde omleidingsroute. Zie document Routewijzigingen.

cover 5-1 Nederlands Kustpad deel 1.jpg

Nederlands Kustpad Deel 1, Zeeland - Zuid-Holland

Het Nederlands Kustpad deel 1, Zeeland - Zuid-Holland vormt samen met deel 2 (Zuid- en Noord-Holland) en deel 3 (Groningen - Friesland) het langste aaneengesloten wandelpad van Nederland, in totaal 725 km. Bovendien is in deze gids ook het Nederlands…

Bekijk in webshop

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?