Nederlands Kustpad 1 etappe 13

Goedereede-Herkingen (18,3 km)

Schrijf je review
  • 4 van de 5 sterren
    Wouter | 14-10-2022

    We kozen voor het oude traject door de slikken (waar je hier en daar nog de oude GR markering kan zien). Blijkbaar is dit gedeelte verlegd omwille van de doorgaans natte ondergrond. Door de droge zomer waren de slikken goed begaanbaar. Bij droog weer kan je dus beter dat traject kiezen.

  • 3 van de 5 sterren
    Teun | 04-08-2020

    1/8/20 liepen we van Goedereede naar Melissant. Volgens zowel boekje, stickers en gpx liep de route over een grasdijk. Deze was afgesloten. De route over de slikken is veel mooier. Kunnen jullie niet de route verleggen naar de slikken? (Of als alternatief aangeven)? http://teunspaans.blogspot.com

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?