Grote Rivierenpad etappe 01

Hoek van Holland strand - Maasland (23,2 km)

Schrijf je review
 • 5 van de 5 sterren
  Suzanne | 08-10-2023

  Uitstekend bewegwijzerde prachtige route door mooi Nederland. Ook de omleiding bij Nijmegen ivm werkzaamheden aan de dijk, was prima vindbaar. In de uitgestrekte oude bossen van Duitsland merk je hoe goed het in Nederland geregeld is! De route stopt in het saaie winkelgebied van Kleef. Vreemd

 • 4 van de 5 sterren
  Jantina | 26-01-2023

  Zaterdag 21 januari een deel van de eerste etappe gelopen. Water, strand, duinen, bos, polder alles te zien op de route. Zowel digitaal als in de gids op blz. 17 staat dat je het fietspad Oranjedijk moet volgen (= naam van het pad). Op de dijk zelf liepen schapen en - in januari - lammetjes.!

 • 3 van de 5 sterren
  Mirjam | 03-01-2023

  Vandaag deze etappe gewandeld door een bijzonder stuk Nederland. Hoogtepunten waren voor mij: de Noordzee, strand en duinen en het heerlijke onverharde pad door het Staelduinse bos. Waarschuwing: het stuk route over de grasdijk in de Oranjepolder is niet (meer) begaanbaar (afgezet met schrikdraad!).

 • 4 van de 5 sterren
  Liesbeth 28-08-2021 | 29-08-2021

  Mooie wandeling en gevarieerd (rivier, landgoed en boomgaardgebied). Helaas is vanaf 31/08/21 t/m 31/12/22 de dijk na de spoorbrug van Nijmegen totaan Oosterhout afgesloten (op borden gelezen) dus moet er een alternatief uitgezet worden.

 • 4 van de 5 sterren
  Jolanda | 18-05-2020

  zondag 17 mei 2020: Ondanks dat wij hier in de buurt wonen, zijn we op leuke, onbekende plekken geweest. De hond kon regelmatig los! Verbeterpunt is de bewegwijzering en dan met name in de Hoekse bosjes, Nieuwlandse park en Staelduinsebos. Omdat we bekend zijn, wisten waar we uit moesten komen.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?