Pelgrimspad 1 etappe 12

Distelberg - 's-Hertogenbosch station (12,0 km)

  • Lengte: 12,0 km

  • Type: Lange Afstand Wandelpad

  • Kenmerken: Cultureel erfgoed, Pelgrimeren & spiritualiteit, Rivieren en kanalen, Meren, plassen en vennen, Bosrijk, Stedelijk, Heide en zand(grond), Boerenland, Gemarkeerd

Route van wandelnet

Na de IJzeren Man loop je over de Vughtse Lunetten met Nationaal Monument Kamp Vught naar Afwateringskanaal ’s-Hertogenbosch-Drongelen. In eindpunt ’s-Hertogenbosch kwamen vanaf 1381 pelgrims naar de Sint Jan omdat er wonderen werden toegeschreven aan een Mariabeeld. Geniet er met volle teugen van.

De route eindigt bij het station

Vorige etappe Volgende etappe
Cover_Pelgrimspad_Deel_1_LAW_7-1_2016.jpg

Pelgrimspad deel 1

LET OP; Op dit moment is er geen voorraad van deze titel. We verwachten dat deze per 1 juni weer is aangevuld. Bestellingen worden tot die tijd in back-order gehouden. Deel 1 van het Pelgrimspad neemt je mee naar de oude en hedendaagse bedevaartsc…

Bekijk in webshop

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?