Pelgrimspad 2 etappe 04

Steensel - Heeze station (23,9 km)

  • Lengte: 23,9 km

  • Type: Lange Afstand Wandelpad

  • Kenmerken: Pelgrimeren & spiritualiteit, Meren, plassen en vennen, Landgoederen, Bosrijk, Heide en zand(grond), Boerenland, Gemarkeerd

Route van wandelnet

In deze etappe kruis je de beken Run en Dommel, twee van de vele beken die het water afvoeren van het Kempens plateau. Bij de Dommel tref je de Dommelsche watermolen. Hierna volgen Waalre en Valkenswaard waar al meerdere eeuwen in juni een pelgrimage van Valkenswaard naar Handel vertrekt.

Pelgrimspad_Deel_2_editie_2016.JPG

Pelgrimspad deel 2

Het zuidelijke deel van de LAW 7. Het is een bijzonder afwisselende wandelroute tussen ’s-Hertogenbosch en Maastricht. Het toont de schoonheid van het Brabantse en Limburgse landschap. Daarnaast geven de route en de gids iets weer van het katholieke …

Bekijk in webshop

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?