Pelgrimspad 2 etappe 06

Maarheeze station (2 km) - Weert (14,7 km)

Schrijf je review
 • 4 van de 5 sterren
  John S | 03-09-2023

  Leuke route met veel bospaden, hei staat mooi in de bloei. Met een heerlijk zonnetje een mooie route. Grenskerkje is een leuk bewaarde lokatid uit het verleden

 • 3 van de 5 sterren
  Abel | 26-10-2021

  Relatief korte etappe, maar als je reist met ov, kost het ff tijd om op de route te komen. Mooie delen, maar relatief veel geluid van (autosnel)weg. Laatste stuk in Weert ook minder, maar de prachtige heide en bossen maken veel goed.

 • 5 van de 5 sterren
  Hetty en Barbara | 21-10-2021

  Mooi en afwisselende route. En ook niet onbelangrijk, er is voldoende horeca onderweg. Nog niet op de kaart, maar wel aan te raden is Peerkesbosch Fiets en Wandelcafe, Heugterweg 2, Nederweert. Ligt aan de route

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?