Pelgrimspad 2 etappe 09

Roosteren - Sittard station (17,7 km)

  • Lengte: 17,7 km

  • Type: Lange Afstand Wandelpad

  • Kenmerken: Cultureel erfgoed, Pelgrimeren & spiritualiteit, Rivieren en kanalen, Bosrijk, Stedelijk, Boerenland, Gemarkeerd

Route van wandelnet

Het Julianakanaal begint ten noorden van Maastricht en eindigt 36 kilometer verder bij Maasbracht, waar het water weer terug de Maas instroomt. Het is letterlijk en figuurlijk een hoogstandje. In een zeer geaccidenteerd terrein, hoog boven het landschap overbrugt het een hoogteverschil van 23 meter.

Pelgrimspad_Deel_2_editie_2016.JPG

Pelgrimspad Deel 2

Het zuidelijke deel van de LAW 7. Het is een bijzonder afwisselende wandelroute tussen ’s-Hertogenbosch en Maastricht. Het toont de schoonheid van het Brabantse en Limburgse landschap. Daarnaast geven de route en de gids iets weer van het katholieke …

Bekijk in webshop

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?