Grenslandpad etappe 01

Sluis - Eede (16,5 km)

Schrijf je review
 • 4 van de 5 sterren
  H. Coolen | 17-08-2023

  Dag, etappe 1 is nu goed te doen, bewijzering ziet er nieuw uit. Ik maak gebruik van het gpx bestand. Werkt prima. Op het einde word je door een weiland gestuurd en moet je over prikkeldraad klimmen, had voor mij niet gehoeven om bij het eindpunt te komen. Aardenburg is mooi.

 • 1 van de 5 sterren
  Cora | 03-07-2023

  Grenslandpad etappe 11 VRESELIJK. We hebben 5 km de markeringen gevolgd.Daarna niets meer gevonden.Zeer onduidelijk ook met boekje erbij.Jammer Hebben we maar een weg gezocht naar onze auto

 • 3 van de 5 sterren
  jannie | 31-05-2021

  Helaas vanaf Heilo klopte het pad niet meer..rood-witte markering was anders als in het boekje beschreven. Boekje gevolgd tot Middelburg..daar was verder geen touw aan vast te knopen..over een akke.tussen 2 weilanden..en geen markeringen..op advies van een plaatselijke bewoner uiteindelijk polderweg

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?