Hertogenpad etappe 01

Breda - Dongen (17,8 km)

Schrijf je review
  • 4 van de 5 sterren
    Nico van Hal | 02-08-2021

    Ook deze LAW toont je de vele schoonheden van NL. En de variatie in stad, landschap en taal. Men groet elkaar, meer dan in de Randstad. Vergeleken met andere LAW's opvallend veel stukken langs drukbereden N-wegen. Hopelijk dat daar in de toekomende tijd wat aan gedaan kan worden.

  • 4 van de 5 sterren
    Andrea | 06-05-2021

    Mooie etappe, grotendeels door de natuur. Begin buitenwijken Breda is saai. Cadettencamp en boswachterij erg mooi. Markering was niet altijd duidelijk. Let op: na kruisen van de a27, moet je gelijk naar het noorden ipv rechtdoor langs het spoor (staat nog een (oude?) markering). Weinig horeca.

  • 4 van de 5 sterren
    Leny Schepers | 23-01-2021

    Gisteren weer een gedeelte van dit mooie pad gelopen.Wat kan dicht bij huis ook mooi zijn.Een mooie invulling van deze bijzondere tijd.De Maashorst en de Mariapeel zijn hele mooie natuurgebieden.Volgende keer gaan we verder in de Loonse en Drunense duinen.Met de bewegwijzering verder geen problemen!

  • 4 van de 5 sterren
    John S | 19-12-2020

    Vandaag eerste etappe Hertogenpad gelopen. De start is geweldig wat is Breda toch een mooie stad. De stads wandeling is ook direct het mooiste van de route. Door lockdown was alle horeca onderweg gesloten. Loopt veel over verharde weg, maar dat is niet vervelend. De waterhoogtes zijn nog laag.

  • 3 van de 5 sterren
    Jolanda | 09-09-2020

    Enkele opmerkingen bij de meldingen van de route. Pagina 25, kaart 3: niet meer van toepassing Pagina 27, kaart 4: dit is alleen van toepassing in natte periode. Augustus 2020 was dit gebied droog Pagina 29, kaart 5: niet meer van toepassing, tekst in boekje is correct

  • 4 van de 5 sterren
    Theo | 24-08-2020

    In vergelijking met Pieterpad is bewegwijzering matig, soms slecht. Vervaagde verftekens op bomen, vaak erg klein uitgevoerd. Advies: loop alle aanwijzingen nog eens na en plaats (soms ten overvloede) extra verwijzingen op kruisingen, op bomen en hekken. Zie Pieterpad.

  • 4 van de 5 sterren
    Theo | 24-08-2020

    Hertogenpad afgerond. Slechte bewijzering op aantal etappes. Op de route kaart 39 van eerste regel ontbreekt aanwijzing op hek. Na hek moeilijk zichtbaar merkteken op boom, 20 meter vanaf het pad. Verder ontbreekt elk spoor. Een paal met bordje en merkteken ligt plat op de grond bij T-kruising...

  • 4 van de 5 sterren
    Peter | 19-07-2020

    Gasterij Seterse Hoeve is ondertussen al weer open onder de naam Bos en Co.

  • 4 van de 5 sterren
    Frank | 20-11-2019

    Tijdens de wandeling tussen Dorst en Dongen passeer je Gasterij Seters. Mooi tussenpunt . Staat op kaart 3. eindpunt 4. Gasterij is echter in oktober 2019 failliet verklaard.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?