Groot Frieslandpad etappe 11

Sneek - Oude Schouw (14,8 km)

Schrijf je review
 • 5 van de 5 sterren
  Durk | 15-08-2021

  Met een Groninger, twee Friezen en een Noord-Hollandse liepen we deze route in 25 dagen in 2017 en 2018. De ontdekkingstocht van west naar oost wakkerde de liefde voor wandelen aan. Bos, strand, water: alles komt voorbij. Letterlijk een dwarsdoorsnede van Nederland. Lopen deze GFP!

 • 4 van de 5 sterren
  Marie | 12-08-2021

  Deze etappe is uit te breiden van IJlst (of Sneek) naar Akkrum. Dan kun je met de trein. Wij liepen met wisselvallig weer en genoten vooral van de rust en van prachtige wolkenluchten. Wil je foto's zien? Kijk op https://www.metmarie.nl/wandelen/ijlst-akkrum-groot-frieslandpad/

 • 5 van de 5 sterren
  Ei | 20-03-2021

  Deze etappe heb ik van Snekermeer naar IJlst gelopen op de zaterdagmiddag na de schaatsweek. Grijs weer maar daarom extra verrast door de fleurige afwisselende route. Langs 2 elfsteden fonteinen, de lelijkste en de mooiste van de elf gelopen.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?