Romeinse Limespad etappe 10

Werkhoven - Rijswijk (17,9 km)

Schrijf je review
 • 4 van de 5 sterren
  Frank | 25-04-2022

  Van de dorpskerk van Bunnik en het jaagpad langs de Kromme Rijn tot kasteel Beverweerd en vestingstad Wijk bij Duurstede: deze etappe kent vele hoogtepunten. Ook wat taaie stukken. Verslagje bekijken? Ga naar https://www.frankwandelt.nl/limespad/romeinse-limespad-etappe-7-bunnik-wijk-bij-duurstede

 • 4 van de 5 sterren
  landloperjacob | 28-12-2021

  Gelopen sep. 2021. Iets minder verrassende route dan de vorige, maar het kleine dorpje Cothen (met leuk dorpscentrum en kasteel Rhijnestein) en het mooie stadje Wijk bij Duurstede maken het toch een heerlijke wandeling. (Zie voor wandel-/fotoverslag: www.landloperjacob.nl)

 • 4 van de 5 sterren
  Marc Samsom | 25-06-2021

  Van Bunnik naar Wijk bij Duurstede, en dan van Wijk naar Rhenen. De Kromme Rijn is zoals je je voorstelt hoe rivieren ooit door Nederland hebben gelopen, geen stuk recht. Het laatste stuk net voor Wijk bij Duurstede vond ik persoonlijk wat minder. Maar Wijk maakt veel goed.Pontje:alleen contant geld

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?