Noaberpad etappe 06

Ter Apel - Nieuw-Dordrecht (22,5 km)

Schrijf je review
 • 4 van de 5 sterren
  Jolanda | 12-06-2022

  Op deze route is een horecaplek bij een zorgboerderij. Deze is op weekdagen geopend. Als je langs loopt en het ziet er gesloten uit dan gewoon even naartoe lopen, ze zijn erg gastvrij. Emmer-Compascuum, net na de oversteek van de doorgaande weg De Runde (noord naar zuid), zorgboerderij Villa Vita.

 • 4 van de 5 sterren
  Mary | 15-10-2021

  Dit is een heel andere route dan het noordelijke stuk, maar ook weer erg mooi. Leuke kabelbaan, en leuk banjeren langs het water. Helaas weinig horeca, dat maakt het wat ongezelliger.

 • 4 van de 5 sterren
  Lide | 05-07-2020

  Voorjaar 2020 Door het bos van Ter Apel en met de grappige kabelbaan naar de overkant van het Ruiten Aa kanaal kom je in een prachtig open veld en het stroomgebied van de (Nieuwe Runde). Nederland op zijn best: open, wind, bloemen, kikkers.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?