Brabants Vennenpad etappe 01

Oisterwijk - Boxtel (22,0 km)

Schrijf je review
  • 4 van de 5 sterren
    Woutje | 24-06-2021

    Etappe 2 gelopen van Boxtel naar Sint-Oedenrode. Mooie route! Maar neem anti-muggenmiddel mee! In 't bosgedeelte enorm veel muggen door de vennen!

  • 4 van de 5 sterren
    Hanneke | 11-06-2021

    Prachtig deel van het Vennenpad gewandeld. Van Banisveld tot het Groene Woud in Liempde. Het stukje over Industrieterrein Ladonk in Boxtel zou ik aanpassen door in de Scheepdonkseweg bij de Dommel links het poortje in te gaan, zo loop je langs de Dommel via de Kapelweg Boxtel in. Een stuk fraaier.

  • 4 van de 5 sterren
    Luiken | 05-05-2021

    Afgelopen zondag begonnen met het Brabants Vennenpad, uiteraard met deze eerste etappe van Oisterwijk naar Boxtel. Een mooi gebied dat ik een aantal jaren terug ook eens bewandeld heb in omgekeerde richting. Helaas is het laatste stukje door Boxtel minder fraai, want een industriegebied.

  • 5 van de 5 sterren
    Jannette | 11-04-2021

    Vandaag eerste etappe gelopen van Oisterwijk naar Boxtel. Wat een prachtig natuurgebied. De route staat goed aangegeven en ik verheug me op de tweede etappe.

  • 5 van de 5 sterren
    Ellen & Rob Legeland | 20-12-2020

    We hebben het Brabants Vennenpad afgerond. Op 30 mei 2020 begonnen we vanuit Wolfswinkel (Son) aan deze prachtige tocht door het gebied van onze jeugd. Op 10 december 2020 kwamen we daar weer aan.

  • 4 van de 5 sterren
    José | 15-07-2020

    De route rechtsom gelopen. Alleen winterdag , 15 km per keer. Er een paar jaar overgedaan. Gemiddeld genomen een prachtige route. Zeker vanaf Heeze tot Reusel de Mierden. Gebied rondom Bladel tot Luyksgestel saai, en eentonig. Productiebos.... Het laatste stuk vanaf Plateaux Hageven weer prachtig!

  • 4 van de 5 sterren
    John S | 20-06-2020

    Vandaag de eerste etappe gelopen van het Brabantse Vennenpad. Gestart in Oisterwijk, start van de route is prachtig langs de verschillende vennen. Kampina is een mooi gebied. Tijdens de route krijg je op een bepaald moment het gevoel, meer van hetzelfde. Dicht bij Boxtel zag ik nog een ree.

  • 4 van de 5 sterren
    PETER JAN | 17-12-2019

    wij lopen rechts om, dus van boxtel naar oisterwijk. bij deze etappe is het nodig om de nieuwe uitgave van het boekje te hebben omdat de geplande afstand anders te veel afwijkt

  • 5 van de 5 sterren
    Gerard en Anja Koolen | 09-12-2019

    vanaf augustus dit jaar ( 2019) hebben bijna elke week een etappe van het Brabants Vennenpad gelopen. Het was een aaneenschakeling van natuur en schitterende plaatjes. Wij wonen in deze regio maar wisten niet dat de natuur om ons heen zo overweldigend was.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?