Drenthepad etappe 01

Beilen - Ruinen (20,2 km)

Schrijf je review
  • 3 van de 5 sterren
    Eddy | 06-08-2021

    prachtige route! Er zou veel meer onverhard in kunnen en die mogelijkheid is er ook. Zo zijn wij bij het terhorsterzand door het gebied over zandpaden gelopen en niet het gehele stuk over het geasfalteerde fietspad.

  • 4 van de 5 sterren
    Ella | 09-07-2021

    Nu 3 routes gelopen , mooi pad. Ik mis soms de aanwijzingen of ze zijn slecht te zien. Hierdoor meerdere keren verkeerd gelopen. Tip voor de beheerder: plaats een bordje bij een kruising, dan kan het bijna niet fout gaan.

  • 4 van de 5 sterren
    Jan | 15-02-2021

    Ik lees net dat het slecht is gemarkeerd? Wij zijn nu tot aan Appelscha en door corona even op laag pitje omdat je nietmet 4 personen in de auto mag Maar de markering is prima tuurlijk even goed opletten maar is heel netjes en goed te doen Bedankt voor dingen die dat doe En het is een mooie route

  • 4 van de 5 sterren
    Ans | 27-01-2021

    Vandaag gelopen, goed te volgen met markering. Bij twijfel keek ik op de GPX versie op mijn mobiel. Soms stond markering net iets verder dan verwacht. 1 x zag ik geen markering (met GPX goede richting op). Lag dit aan mij of markering? Geen idee. Erg mooie route, momenteel soms erg natte stukken.

  • 5 van de 5 sterren
    Gerda | 25-01-2021

    Ik herken mij niet in onderstaand commentaar. We zijn nu op 75% van de route, en tuurlijk hebben wij ook wel eens even twee keer moeten kijken, maar over het algemeen is de route erg duidelijk aangegeven. Wel wordt geadviseerd om de route te lopen in combinatie met het boekje, wat wij dan ook doen.

  • 1 van de 5 sterren
    Paul | 11-01-2021

    Markering is zeer slecht! We hebben de eerste 3 etappes gelopen, en de markering ontbreekt vaak, en de verfmarkering lijkt wel van 15 jaar geleden. We hebben dan heel vaak verkeerd gelopen. Wie onderhoud het pad? Hier moet nodig iets aangedaan worden lijkt mij!

  • 4 van de 5 sterren
    Stephan | 09-11-2020

    Fraaie route die mooie stukjes Drenthe verbindt. Soms onnodig over verharding, zand en graspaden lopen veel fijner! Route goed bijhouden, markering soms slecht. Schotse Hooglanders soms onbetrouwbaar, afstand houden voorkwam niet dat ik boom in moest vluchten (1,5uur). Mooie dorpen en wildkampeerpl.

  • 4 van de 5 sterren
    Wim | 17-07-2020

    Gevonden op een bankje in Sleen voor de kerk: gids van het Drenthepad van ene Dylan. Mis jij je gids? Mail: w6wessel7@gmail.com

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen

Doe je met ons mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en behouden?