Drenthepad etappe 06

Veenhuizen Gevangenismuseum (bus 1 km) - Roderesch (29,2 km)

Schrijf je review
 • 5 van de 5 sterren
  Padcoordinator Drenthepad | 19-08-2023

  LET OP! Op 16 augustus 2023 is de etappe aangepast ivm verkeersveiligheid. Kijk op www.drenthepad.nl voor de juiste informatie. In het project impuls Drenthepad werken we hard aan verbetering van de route en de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de markering.

 • 5 van de 5 sterren
  Tjitske | 06-07-2022

  Prachtige wandeling door veel groene natuur met een tussenstop in gezellig Norg. Ook na Norg verrassende paadjes door het Drentse land. Eens met de vorige schrijver dat markering niet altijd duidelijk is. Het boekje erbij is noodzakelijk.

 • 4 van de 5 sterren
  Frank van der Meer | 30-05-2022

  Vanuit het bijzondere koloniedorp Veenhuizen wandel je door het fraaie esdorpenlandschap in de Kop van Drenthe. Esdorpje Norg nodigt uit tot een pauze halverwege. Foto’s en verslagje bekijken? Ga naar https://www.frankwandelt.nl/drenthepad/drenthepad-etappe-5-van-veenhuizen-naar-roderesch

 • 4 van de 5 sterren
  Charlotte | 26-08-2021

  De bewegwijzering v/h 'gehele' Drenthepad verdiend aandacht. Sommige markeringen zijn eigenlijk nét niet helemaal goed geplaatst, pas ná een kruising/splitsing. Sommigen zijn niet (meer) zichtbaar door begroeiing. Da's natuurlijk een 'positief' probleem, want op enkele stukken na is het pad groen!

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?