Drenthepad etappe 08

Peizerwold, N372 - Glimmen (19,7 km)

Schrijf je review
 • 5 van de 5 sterren
  Tjitske | 27-07-2022

  Prachtige en afwisselende route door het tweede deel van de Onlanden en prachtige landgoederen. Ook verrassend is de wandeling rond het Friesche Veen en daarna het stuk over de dijk. Vervolgens duik je bij Paterswolde het bos weer in en via een natuurgebied kom je Glimmen binnen.

 • 4 van de 5 sterren
  Frank van der Meer | 07-06-2022

  De skyline van de stad Groningen verschijnt aan de horizon. Toch is dit een fraaie tocht. Door Onlanden, over romantische landgoederen en een wonderschone vuilnisbelt. Foto’s en verslagje bekijken? Ga naar https://www.frankwandelt.nl/drenthepad/drenthepad-etappe-7-van-peizerwold-naar-glimmen

 • 3 van de 5 sterren
  Jolanda Spreeuwenberg | 08-07-2021

  Op de kaart staat een kopje koffie bij km 141, kruispunt Schelfhorst-Boterdijk. Hier is een atelier, "In vuur en vlam". Die doen al 7 jaar geen horeca meer maar blijkbaar is het bij de website nog steeds niet aangepast. Op verzoek van de eigenaresse geef ik deze melding hier door.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?