Drenthepad etappe 15

Nieuw Balinge - Westerbork (17,0 km)

Schrijf je review
 • 5 van de 5 sterren
  Cynthia Busscher | 25-05-2022

  Prachtige route door dichte bossen en open landerijen. Aangenaam verrast toen wij in Westerbork aankwamen, de route blijkt namelijk niet 25.6 km te zijn, maar 17…. Wij vonden het prima, maar als je je erop instelt dat je 25 kilometer gaat lopen kom je bedrogen uit😂

 • 5 van de 5 sterren
  Marcel | 19-01-2022

  Vele zeer mooie en afwisselende paden Van Drentse dorpjes & streekjes tot bossen, heidevelden en landerijtjes. Sommige stukken wat saaier (asfalt/60km weg). Helaas door corona niet veel gezellige tussenstop voor koffie. Goede wandelschoenen zijn aanbevolen, zeker bij nat weer. Alg. heerlijk genoten.

 • 2 van de 5 sterren
  Charlotte | 26-08-2021

  Een paar zeer saaie (/schuine) boerenlandweggetjes, waarvan je het einde niet met het blote oog kunt waarnemen en van die wegen waar je 60 mag, maar iedereen met 80 langs scheurt. Geen mooie route op een enkel stuk na, een alternatief is wenselijk.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?