Veluwe Zwerfpad etappe 11

Loenermark (Hoenderloo - Dieren station) (38,6 km)

Schrijf je review
 • 5 van de 5 sterren
  Fred Brouwer | 18-05-2023

  17/5/2023 Hele route gelopen van Hoenderloo naar Dieren. Fantastische route, met recht 5 sterren. De route is over het algemeen goed aangegeven maar er zijn punten waar ik niet zonder de routekaart kon.

 • 5 van de 5 sterren
  Herbie Wandelgijt | 02-04-2023

  2/4/2023 val Loenen naar Dieren gewandeld. Schitterende route. Heel divers landschappen, heidevelden beukenbos, dennenbossen. Wel jammer dat de Nederlands grootste waterval in Loenen niet opgenomen is in de route. Verder de aanpassing na schaapsallee. Mooi maar wel lang lopen op een. Ruiterpad.

 • 4 van de 5 sterren
  Herbie Wandelgijt | 26-03-2023

  26/3/2023Van Hoenderloo naar Loenen gewandeld, eerste deel lange paden tussen campings door. Vanaf Schenkenshul beter. Wel tot A50 lange paden maar spelderholt is mooi. Ramenberg naar Loenen is een feestje. Schitterend. Ondanks beetje regen.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?