Pieterpad 2 etappe 06

Gennep - Vierlingsbeek (16,4 km)

  • Lengte: 16,4 km

  • Type: Lange Afstand Wandelpad

  • Kenmerken: Pelgrimeren & spiritualiteit, Rivieren en kanalen, Bosrijk, Stedelijk, Heide en zand(grond), Boerenland, Gemarkeerd

Route van Pieterpad

De Maas en het Maasdal ontmoet je in al hun schoonheid in deze etappe. Achter je ligt het Quin waar Schotse Hooglanders je vragend aankijken en voor je de Maasheggen. In de vogelrijke omgeving is dit het grootste aaneengesloten landschap waar zoveel meidoornheggen voorkomen, uniek voor West-Europa.

Het Pieterpad is het bekendste Lange-Afstand-Wandelpad van Nederland en is in het beheer van Stichting Pieterpad. Kijk op: www.pieterpad.nl.

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?