Den Haag

Den Haag rondwandeling (17,3 km)

Schrijf je review
  • 5 van de 5 sterren
    Teun | 11-07-2022

    Wat een geweldige wandeling. Zoveel afwisseling. Eerst door stad, dan via Vredespaleis en het groen naar het Kurhaus. En dan via de duinrand, Clingendael en Haagse Bos terug naar CS. Wij waren van plan de wandeling in twee keer te doen, maar het was zo boeiend. Wij bleven lopen. Onze complimenten!!

  • 5 van de 5 sterren
    zaid | 06-06-2022

    Amazing route! Given all the combination of this beautiful city; parks, city centre, and monuments. We also added more tracks at Scheveningen beach to the dune area. You can see the beach from above with an infinity view.

  • 5 van de 5 sterren
    Martijn Online | 31-05-2022

    Leuke afwisselende route; een combinatie van stad, park en kust. Impressie van de 8 km variant: https://youtu.be/N1h1vQkuX8I

  • 4 van de 5 sterren
    FK | 07-01-2022

    Mooie, gevarieerde wandeling (heb de 19km variant gedaan). Vooral begin met alle bezienswaardigheden was leuk. Zonde van het heen-en-weertje naar de boulevard van Scheveningen, leuker als dat 2x een andere weg is.

  • 5 van de 5 sterren
    C. Spierings | 25-05-2021

    Een erg mooie route om te lopen in Den Haag. De route was duidelijk beschreven en de markering was goed te volgen. Veel hoogtepunten in de route. De route in het Landgoed Clingendael was erg mooi. Het was altijd al een wens om deze wandeling te lopen.

  • 4 van de 5 sterren
    Sandra | 23-05-2021

    Redelijk. Het begin is leuk: binnenhof, lange voorhout en vredespaleis. Min punt: Gaat niet over de Waalsdorper vlakte en Meijendel, maar de route gaat er omheen, langs een drukke weg. Helaas hielpen de bossages hier weinig tegen. De Japanse tuin in Clingendael is nog dicht, maar een tip waard!

  • 5 van de 5 sterren
    Henk | 14-05-2021

    Mooie wandeling hoor. Op de Kneuterdijk was ik even in de war, ik had de route tussen haakjes naar Paleis Noordeinde gevolgd, terwijl ik dit niet wilden en verkeerd had begrepen. Verder vond ik de route eenvoudig en heb de 17 kilometer variant genomen.

  • 5 van de 5 sterren
    Susan | 22-02-2020

    Verassend leuk. Wij hebben de wandeling opgedeelt in twee dagen en hebben een nachtje in Scheveningen geslapen. Route heel duidelijk aangegeven. Veel afwisseling.

  • 5 van de 5 sterren
    Gerard Bot | 06-01-2020

    In december voor het eerst gebruik gemaakt van een NS-wandeling, in Den Haag. Ik moet zeggen, dat u een prachtige route heeft uitgezet, welke zeer duidelijk was. Het stedelijke en het groen. Fantastisch gewoon. Dit wil ik gewoon even kwijt, dank u.

  • 5 van de 5 sterren
    M | 05-01-2020

    Route tot aan Scheveningen gelopen. Eerst een stukje door het centrum, vooral leuk als je nog niet bekend bent met de stad. Panorama Mesdag even bezocht, erg mooi. Daarna door voor ons minder bekende Haagse parken, erg mooi, met ook wat hoogteverschil. Leuk!

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?